• Inglese
  • Inglese.. domande a risposta multipla

    closed post best answer
Giorgia2607
Giorgia2607 - Ominide - 46 Punti
Salva

Ciao a tutti!
Vi riporto alcune frasi da completare e le possibili risposte. Ho riportato in stampatello maiuscolo le mie risposte, gentilmente mi direste se ho risposto correttamente e se ho sbagliato mi direste qual è quella giusta.
Grazie in anticipo!
1) Which part of the sentence is wrong?
a)The legal department brought me
b)another contract for translating
c)just as I was getting ready
d)to go home
C
2)Tell Mike ……. About work while he’s on holiday, everything’s under control
a)he doesn’t worry
b)don’t worry
c)to not worry
d)not to worry
D
3)I’m tired. I’m going ……..
a)at home
b)at my house
c)to home
d)home
C
4)My aunt … next Saturday
a)will be arrived
b)arrived
c)arrive
d)is arriving
D
5)Do you ……. apologise for the delay?
a)had to
b)ought
c)should
d)have
A
6)Pamela can type very ……..
a)fast
b)quick
c)good
d)speedy
C
7)It’s very cold today. I think it …….. snow
a)is going to
b)surely
c)possibly
d)will be
D
8)…… I pick up the visitors at the airport?
a)Do
b)Shall
c)When
d)Would you like
B
9)My brother is ……. In a computer film
a)an manager
b)manage
c)management
d)a manager
D
10)I have a big family and … all live together
a)them
b)it
c)us
d)we
D
11)Which part of the sentence is wrong?
a)Sales have risen
b)and morale has improved strongly
c)since Mrs Preston
d)joined the company last year
C
12) Which part of the sentence is wrong?
a)We really think
b)the price is too much low
c)to cover our costs
d)and make any profit
D
13)If you ……. Earlier in the morning, you would get more work done
a)arrived
b)will arrive
c)had arrived
d)would arrive
C
14) Which part of the sentence is wrong?
a)We often went
b)to a bar for a drink
c)after we were finishing work
d)on the last Friday of every month
C
15)Where …… All this time?
a)were you been
b)did you been
c)are you been
d)have you been
D

eleo
eleo - Moderatore - 24530 Punti
Salva

1.C
2.D
3.D
4.D
5.A
6.A
7.A
8.B
9.D
10.D
11.D
12.B
13.C
14.C
15.D

Questo topic è bloccato, non sono ammesse altre risposte.
Come guadagno Punti nel Forum? Leggi la guida completa
Registrati via email