• Inglese
  • Esercizi di inglese .. completare le frasi, mi dite se ho fatto correttamente

    closed post best answer
Giorgia2607
Giorgia2607 - Ominide - 49 Punti
Salva

Ciao a tutti!
Vi riporto alcune frasi da completare e le possibili risposte. Ho riportato in stampatello maiuscolo le mie risposte, gentilmente mi direste se ho risposto correttamente e se ho sbagliato mi direste qual è quella giusta.

Grazie in anticipo!

1)If the machine breaks down again, we .... the technician:
a)will call
b)called
c)call
d)would call
A
2)Miss Philipins .... when James interruped her
a)was typing
b)tyed
c)is typing
d)has typed
D
3)Don't worry, the problem isn't ... as you think
a)very serious
b)most serious
c)more serious
d)as serious
D
4)I've worked in this department ... 1991
a)at
b)for
c)from
d)since
C
5)This is Arthur Mills. He ... here for 20 years
a)is working
b)has worked
3)works
4)work
B
6)The reportisn't ready. ....
a)We are still waiting for it.
b)We are waiting already for it.
c)Still we are waiting for it.
d)We are waiting for it yet.
A
7)Did she enjoy.....to the new employeess at the company party?
a)talk
b)talked
c)talking
d)to talk
D
8).... me at the meeting was that nobody asked any questions.
a)That which surprise
b)what that surprised
c)Why it surpised
d)What surprised
A
9)She switched off the computer .... she had finished using it.
a)until
b)as soon as
c)no sooner than
d)while
C
10)..... me was the fact that everyone ignored us.
a)which offended
b)why it offended
c)That which offende
d)what offended
C

eleo
eleo - Moderatore - 24535 Punti
Salva

1) A
2) A
3) D
4) D
5) B
6) A
7) C
8) D
9) C
10)D

Questo topic è bloccato, non sono ammesse altre risposte.
Come guadagno Punti nel Forum? Leggi la guida completa
Registrati via email